Airmata kerana sahabat 1 pengorbanan, Airmata kerana ibubapa 1 penghormatan, Airmata kerana kekasih 1 penyesalan, airmata kerana Allah S.W.T 1 keberkatan

Blog ini hanya sesuai ditonton oleh mereka yang berusia 18 tahun ke atas sahaja kerana kandungannya yang HOT ! , EKSTREM , SERAM & Berbau LUCAH (bau je). Blog ini bukan Blog LUCAH. HARAP MAKLUM !. Sebelum korang nak terjah Blog aku,lebih baik korang baca dulu DISCLAIMER diatas. TQ!

CARIAN MINDA ! !

LIRIK LAGU HARIA PENANG HARIA




BACA SETERUSNYA UNTUK LIRIK



Tu dia harimau kumbang dah bangun,
Taring diasah, masa untuk mengaum,
Setia sejati bersatu bersama,
Kibaq biru putih kuning dalam satu bendera,
Kami dok mai, hampa jangan buat leceh,
Nanti kena gelecek, sampai tak dapat bola - cek,
Penyudah dengan mudah, tendangan penalti,
Harimau kumbang mengganaih, hampa jadi saksi,
Dari bawah ke ataih sampai puncak liga,
Dari dulu sampai lani kita kekal lagenda,
Semua rakyat bersatu, kita turun padang,
Pakat dok sokong dari pulau sampai seberang,
Ultras bersorak, chant di setiap arena,
Cakaran maut, harimau kumbang utara,
Sini stadium keramat, ini Bandaraya,
Perlawanan dah tamat, Haria Penang Haria!


[Chorus]
Haria Penang Haria x 4

Mutiara belum pudaq Ni dia baguih punya kilau
Rimau kumbang kluaq pulau tengok sapa berani halau
Satu stadium jadi hingaq dengan suara 
Sampai buat kapla mata lawan jadi carca marba
Orang kata depa takkan sampai mana
Cuba tengok sekarang kita juara liga
Rancak atas bola baru nganga
Balik Bintang dulu kalah 98, 02
Kibaq bendera bawa piala kemenangn
Dari Bandaraya sampai Stadium Batu Kawan
Gendang dari padang sampai pantai
Budak-budak utaqa pakat-pakat buat ramai
Bunyi masih bergema biaq bukan juara
Atas pentas arena kita main macam boria
Pegang carta tabik Merzagua
Laung PULAU Pinang HARIA Penang Haria

[Chorus]
Haria Penang Haria x 4

Dulu punya khabaq la ni toksah dok cerita
Kami saja buat gempaq kami saja buat drama
Saja nak kasi chance hampa semua rangkul piala
Masa hampa dah tamat kami nak ghampaih semula

Saya bukan cerita lebat ni betui saya habaq
Nanti sampai satu masa hampa semua pakat ketaq 
Mai la apa pun semua benda kami langgaq
Amaran dah diberi, jangan kata cheq tak habaq

53, 54, 58, 74
Empat kali angkat Piala Malaysia kami dapat
Yang la ni liga super semua sekali ada tiga
Campuq sekali kemenangan liga FAM kelima

Apa tunggu lagi semboyan dah ku bunyi
Laungan kata Keramat semuanya berisi

Wahai Pulau Mutiara Negeri Pulau Pinang 
Harialah musuhmu
Hambat semua keluaq padang 

[Chorus]
Haria Penang Haria x 8



CREDIT : SYAM SNEAKERS

2 ulasan:

  1. bile mase penang mnang piala malaysia 44 kali? 4 kali je...

    #mamak

    BalasPadam
    Balasan
    1. try dgaq blek..4 kli ja depa kta..lrik pn tlis 4 kli..haha
      #butamata
      #pekaktelinga
      #melawakjanohh

      Padam

KOMEN SIKIT TENTANG POST INI !