Airmata kerana sahabat 1 pengorbanan, Airmata kerana ibubapa 1 penghormatan, Airmata kerana kekasih 1 penyesalan, airmata kerana Allah S.W.T 1 keberkatan

Blog ini hanya sesuai ditonton oleh mereka yang berusia 18 tahun ke atas sahaja kerana kandungannya yang HOT ! , EKSTREM , SERAM & Berbau LUCAH (bau je). Blog ini bukan Blog LUCAH. HARAP MAKLUM !. Sebelum korang nak terjah Blog aku,lebih baik korang baca dulu DISCLAIMER diatas. TQ!

CARIAN MINDA ! !

Disclaimer


  1. Sumber entri di dalam blog ini di mungkin diambil dari emel-emel yang di'forward'kan ke dalam inbox tuan punya blog, dari akhbar online, dari portal politik, dari forum, dari blog dan juga dari idea sendiri.
  2. Dukacita dimaklumkan, tanpa usul periksa dan edisi siasat, tuan punya blog terus publish hasil sumber tersebut sesuka hatinya.
  3. Jika ada entri di dalam blog ini menyinggung sesiapa atau menyebabkan kerosakan atau kesusahan kepada sesiapa, tuan punya blog sedia bertoleransi. Entri tersebut akan dihapuskan dari blog ini serta merta (juga tanpa usul periksa).
  4. Tuan punya blog juga tidak bertanggungjawab atas maklumat² yang dipaparkan samada sahih atau tidak. Kepercayaan dan keyakinan adalah tanggungan sendiri. 
  5. Tuan punya blog akan letak credit kepada empunya post yang diletakkan di blog ini , itupun kalau post yg diambil memang dia letak.kalau tak nasiblah !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN SIKIT TENTANG POST INI !