Airmata kerana sahabat 1 pengorbanan, Airmata kerana ibubapa 1 penghormatan, Airmata kerana kekasih 1 penyesalan, airmata kerana Allah S.W.T 1 keberkatan

Blog ini hanya sesuai ditonton oleh mereka yang berusia 18 tahun ke atas sahaja kerana kandungannya yang HOT ! , EKSTREM , SERAM & Berbau LUCAH (bau je). Blog ini bukan Blog LUCAH. HARAP MAKLUM !. Sebelum korang nak terjah Blog aku,lebih baik korang baca dulu DISCLAIMER diatas. TQ!

CARIAN MINDA ! !

POLIS EVO (2015) FULL MOVIE


Polis Evo (2015)


Filem terbaharu Polis Evo bakal mengegarkan pawagam di seluruh Malaysia pada 17 September 2015. Diterajui oleh lakonan hebat Shaheizy Sam dan Zizan Razak. Turut dibintangi oleh Nora Danish, Allahyarham Harun Salim Bachik, Mimi Ernida, Wan Hanafi Su, Ayie Hushairi, Pablo Amirul, Yuzz Murai, Amerul Affendi, Eyka Farhana dan ramai lagi. Filem aksi terbitan Astro Shaw itu diarahkan oleh sutradara Ghaz Abu Bakar. 


Filem Polis Evo mengisahkan tentang dua anggota polis, Khai (Shaheizy Sam) dan Sani (Zizan Razak) yang mempunyai personaliti yang sangat berbeza tetapi mereka ditugaskan untuk bekerjasama dalam menjatuhkan sebuah operasi pengedaran dadah terbesar. Berjayakah Sani dan Khai menyelesaikan misi mereka bersama?
Hit Counter
MEDIAFIRE LINK

[FORMAT] : DVDRip
[GENRE] : Action
[FILE SIZE] : 309 MB
[NO OF CDs] : 1
[RESOLUTION] : 1280×570
[LANGUAGE ] : Bahasa Melayu
[SUBTITLES] : Muxed
[RELEASE RUNTIME] : 1h 58minCREDIT


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN SIKIT TENTANG POST INI !