Airmata kerana sahabat 1 pengorbanan, Airmata kerana ibubapa 1 penghormatan, Airmata kerana kekasih 1 penyesalan, airmata kerana Allah S.W.T 1 keberkatan

Blog ini hanya sesuai ditonton oleh mereka yang berusia 18 tahun ke atas sahaja kerana kandungannya yang HOT ! , EKSTREM , SERAM & Berbau LUCAH (bau je). Blog ini bukan Blog LUCAH. HARAP MAKLUM !. Sebelum korang nak terjah Blog aku,lebih baik korang baca dulu DISCLAIMER diatas. TQ!

CARIAN MINDA ! !

SERAM GADIS DEPAN CERMINIni Cerita Sebenar Gambar Gadis Depan Cermin

Untuk info anda semua, gambar begini semua orang mampu lakukan.Download sahaja di app strore iaitu " Clone Camera". Maka terbentuklah gambar seperti ini.


Tetapi seperti biasa,media sosial seperti Whatsapp menjadi bahan berita yang bukan-bukan. Lebih malang lagi cerita begini diperbesarkan dan disalahguna.Orang yang hidup boleh dimatikan didalam media sosial. Berdasarkan info sebenar untuk gambar kereta tu boleh dapat di Facebook Bomba Malaysia bertarikh 24 Ogos dan keluarga mangsa ada komen disitu. 
Wanita dalam gambar masih hidup,dia bukan mangsa kemalangan itu,
mangsa kemalangan adalah orang lain. Kebetulan pula,mangsa kemalangan juga seorang jururawat. Namun demikian info tentang wanita di dalam gambar tidak dapat dikenal pasti.

Kepada pembawa cerita itu sila bersedia. Anda tidak sepatutnya pandai-pandai buat cerita yang tidak benar manakala bagi pengguna whatsapp pula, jangan mudah terpedaya dengan cerita yang anda terima,baca boleh percaya jangan. Lebih baik kita selidik dan sahkan berita itu benar, barulah anda sebarkannya. Jadilah pengguna yang bijak.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN SIKIT TENTANG POST INI !